Szókártyák – kezdőcsomag

WOOCS 2.2.3

4,790Ft

Egy kis kedvcsináló azoknak akik félnek a nyelv tanulástól. Könnyű, minden nap használatos mondatok, így könnyebbé téve a tanulást. Bátorságot ad annak is aki félve indul neki a nyelvtanulásnak.

A kártyákat magaddal tudod vinni, így bárhol ismételhetsz. Utazás közben, váróban. Minél többet tudsz, annál könnyebben tanulod meg a következő anyagot. Az asszociációs tanulásnak ez a lényege…

Akció!
Rendelési információk

Hova szállítunk:

Európa, Anglia, Törökország.

Ajándék küldés:

Lepd meg egy barátodat!

Szállítási lehetőségek:

Letöltés, ill. MPL (Magyarország), Royal Mail vagy személyes átvétel.
Szerezd meg a saját példányodat:

4,790Ft

53 készleten

Leírás

Miért is jó a szótanuló kártya?

A magyar piacon elsőként jelentkezünk török-magyar szókártyákkal. A kártyák könnyen kezelhetők, kis helyen is elférnek, így mindig magatokkal vihetitek, bárhova is mentek. Egyben ez az egyik legnagyobb előnyük is, hiszen így bármikor elővehetitek őket és tanulhattok. Még akkor is, ha csak egy percetek van. Akár már napi pár perc tanulás is rengeteget számít.

8 nagyobb téma körre osztott csoport, mindegyik más-más színnel jelölve, így élvezetesebbé és könnyebbé teszi a tanulást. A mindennapi életből vett mondatoknak köszönhetően betekintést nyersz a nyelv nyelvtanába és a ragozásokba. Egy dobozban 500 db kártya található.

A kártyákat magaddal tudod vinni, így bárhol ismételhetsz. Utazás közben, váróban. Minél többet tudsz, annál könnyebben tanulod meg a következő anyagot. Az asszociációs tanulásnak ez a lényege…

További információk

Tömeg 0.3 kg
Méretek 21.2 × 7.3 × 7.5 cm

A Szótanuló kártyák átvételére két lehetőséget biztosítunk:

  1. személyes átvétel előre utalással pénteken délután a Nagyvárad tér környékén, előre egyeztetett időpontban;
  2. csomag kiszállítása a megadott szállítási címre a Magyar Posta (MPL, Magyarország) vagy Royal Mail által - péntekenkénti postára adással.

A csomag utánvétes megrendelésére Áruházunkban nincs lehetőség. Személyes átvétel esetén nincs lehetőség a helyszínen való fizetésre.

A megrendelt termékek (Szókártya, illetve a letölthető tananyagok esetében) kifizetésére két lehetőséget tudunk biztosítani:

  1. online bankkártyás fizetés a Paylike segítségével;
  2. banki átutalás a megrendelést követően, de a termék kiszállítását megelőzően (előre utalás).

Személyes átvétel esetén nincs lehetőség a helyszínen való fizetésre.

0